Over ons

Over Carrosserie Van Laer

Bij Carrosserie Van Laer in Zandhoven ben je aan het juiste adres voor herstellingswerken van alle automerken. Carrosserie Van Laer is opgericht in 1960 en is ondertussen aan zijn derde generatie toe, altijd van vader op zoon. In 2017 is het bedrijf volledig vernieuwd. De service en passie die ze uitstralen blijft natuurlijk dezelfde!

Daarnaast beschikken ze over de nieuwste uitrusting en een team van bekwame deskundigen die graag hun ervaring met je delen. Véél ervaring, een kwalitatieve service en een stevige expertise: het team van Carrosserie Van Laer staat voor jou klaar!

De werkwijze

Carrosserie Van Laer herstelt auto’s van alle merken en modellen. Of het nu om personenwagens, lichte vracht of minibussen gaat. Verder zijn ze erkend door heel veel verzekeringsmaatschappijen.

Voor hen is elke schade uniek – en zo pakken ze het ook aan. Ze luisteren graag naar jouw verhaal en zoeken daarvoor de best passende oplossing. Lakschade, krassen, deuken, hagelschade of andere vormen van schade aan je wagen kennen voor het team geen geheimen meer.

De werkplaats is uitgerust met professionele materialen en machines waardoor het repareren van defecte of beschadigde auto-onderdelen snel en efficiënt verloopt. Ze lassen bijvoorbeeld plastic, waardoor ze geen nieuwe bumper moeten aankopen.

Dat voel je ook in je portefeuille! Je kan ook bij hen terecht voor spotrepair (lokaal herstellen en spuiten) en smartrepair (uitdeuken zonder spuiten).

Carrosserie Van Laer is gelegen in Zandhoven en beschikt over een aanliggende parking en een grote werkplaats. De werkplaats is voorzien van volgende materialen:

– Een computergestuurd verflaboratorium
– Meetbanken
– Richtbanken
– Spuitcabines
– Een voorbereidingszone met stofafzuiging

Op het moment dat je contact opneemt met Carrosserie Van Laer behoort de schade aan je wagen niet meer tot je zorgen. Dankzij een transparante communicatie weet je wat te verwachten.

Daarnaast krijg je ook een gratis vervangwagen in de periode dat je auto niet beschikbaar is. Voor herstellingen van lichte vracht bieden ze ook een oplossing. Trouwens, voor hen is een herstelling pas volledig afgerond als je wagen netjes gewassen is!

100% kwaliteitsgarantie

Carrosserie Van Laer uit Zandhoven is een partner van verschillende kwaliteitslabels waaronder FiveStars, Eurogarant, Smart Repair en Long Life Repair. Deze labels garanderen de hoogste kwaliteit in de sector.

De verf om schade te herstellen, is afkomstig van Cromax. De mogelijkheden zijn, met wel 80.000 verschillende kleuren, bijna eindeloos. Het computergestuurd programma herkent kleuren en maakt vervolgens de juiste verf aan. Hierdoor krijgen ook de wisselstukken dezelfde kleur als de rest van je wagen en zal het nooit opvallen dat er schade was! Bovendien krijg je altijd een garantie van tien jaar.

We geloven in transparantie, zodat je als klant niet voor verrassingen komt te staan.