Service

Carrosserie Van Laer, dat is kiezen voor kwaliteitsvolle herstellingen. Geen half werk. Geen bricoleerwerk.

We doen er alles aan om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

 

Vervangend vervoer

Tijdens de herstelling kan u eventueel gebruik maken van vervangend vervoer. We beschikken over 9 vervangwagens. Deze wagens zijn gratis. Let wel, we beschikken niet over een onuitputtelijk voorraad aan vervangend vervoer. We spreken af in functie van beschikbaarheid.

Als u geen vervangwagen nodig hebt, dan doet u niet alleen ons er een plezier mee, maar ook uzelf. Uw auto krijgt dan voorrang bij de spuitkamers. Wij kunnen u altijd thuis brengen en terug komen halen.
Trouwens, voor schade aan lichte vracht kunnen wij ook een passende oplossing voorzien.

 

Pick-up and delivery

Wij durven zelfs ook een stapje verder gaan: indien gewenst komen wij uw wagen halen en brengen hem weer. Wij beschikken over een takelwagen waardoor wij zelf niet met uw wagen moeten rijden.

 

Gratis wasbeurt

Een herstelling is pas volledig afgewerkt als de wagen ook weer netjes gewassen staat om opgehaald te worden. Uw wagen krijgt een wasbeurt vanbuiten én vanbinnen.

 

Werk door specialisten

Onze vakmannen hebben een gezamenlijk 80 jaar werkervaring bij ons. Toch krijgen ze elk jaar de nodige opleidingen om steeds mee te zijn met de nieuwste technologieën.

 

Levenslange garantie op spuitwerk

Wij geven levenslange garantie op ons spuitwerk. Hiermee doen we beter dan uw merkengarage.

 

10 jaar garantie op uw carrosserieherstelling

Wij leveren enkel kwaliteit af, hier staan wij 100% achter. Wij geven tot 10 jaar garantie. Hiermee doen we beter dan uw merkengarage.

 

Eigen expertisedienst

Doordat we erkend zijn voor vele verzekeringsmaatschappijen hebben wij onze eigen expertisedienst. Dit wil zeggen dat in veel gevallen de expert niet meer tot bij ons moet komen. Uiteraard beslist er nog steeds een expert over het bestek, maar deze kan dit perfect goedkeuren door middel van onze foto’s voor en tijdens de herstelling.

 

Originele wisselstukken

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken van de officiële merken, tenzij anders aangegeven door de klant.

 

Overtuigd van onze service?

Spring eens binnen om uw herstelling te bespreken!