Winterevent – Zandhovens Ondernemers Netwerk

Het Zandhovense Ondernemers Netwerk en Carrosserie Van Laer slaan de handen in elkaar om de jaarlijkse winternetwerkavond te organiseren.
We werden gevraagd om onze locatie ter beschikking te stellen en mee "iets in elkaar te steken".
Uiteraard zeiden we volmondig ja!

Ben jij een ondernemer of zelfstandige van regio Zandhoven? Schrijf je dan zeker in, want dit event is jou op het lijf geschreven!

Je bent op 15 maart van harte welkom vanaf 19u30.
Kom gezellig netwerken in een informele setting en maak kennis met de 115 enthousiaste deelnemers die zich al eerder inschreven. Die kans wil je toch niet missen?

!! Let op: er is maar plaats voor 180 deelnemers en dit gaat uitverkopen !!
*** UPDATE: DIT EVENEMENT IS UITVERKOCHT !!! ***

Inschrijven voor dit unieke evenement kost slechts 35 euro (btw inclusief). Hiervoor krijg je:

  • Heel de avond hapjes, verzorgd door Buf-fête.
  • Heel de avond drankjes, verzorgd door Jurgen Dieltjens.
  • Wijnbar, verzorgd door Vinotaire.

 

Maar er is meer!

Bij Carrosserie Van Laer zetten we graag een extra stapje voor je, en dat is ook op deze avond het geval natuurlijk! Daarom organiseren we niet alleen een gezellig netwerkevent, maar huurden we ook een aantal race-simulatoren.
Daag je vrienden of collega's uit en laat op veilige wijze zien wie de grootste snelheidsduivel is. Heb je aan het eind van de avond de snelste tijd op jouw naam staan? Dan krijg je niet alleen de prestigieuze Carrosserie Van Laer trofee, maar ook nog een extra prijs! Mis het evenement dus niet, en neem een paar collega’s mee!

Inschrijven doe je op de website van het Zandhovense Ondernemers Netwerk.
Helaas is dit evenement uitverkocht!

 

Zandhovens Ondernemers Netwerk?

We willen de verschillende ondernemers die er zijn in Zandhoven samen brengen tijdens gezellige netwerk momenten. Bekijk zeker onze agenda of volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven.Ontmoet zo in een gemoedelijk kader al de gezichten achter het enorme aanbod aan ondernemingen en handelszaken die er in Zandhoven te vinden zijn.